2010. július 29., csütörtök

Rewind

Tegnap tordó barátunk 20 lett. Aztmondta, hogy ez az első szülinapja az országban. Randomra összehívtunk pár embert és olyan bulit basztunk, amilyet már régen.
Arénánál gyűltünk. Rol, Zsan, Kád, Kell, Sa, Zsó, Bri, Magg, Kosh, Szisz, Pus. Asszem ennyi volt. Vettünk Smirnoffot, meg Kingset, meg Oldmans Kicket meg fütyit meg csomó sört meg vmi bor is volt asszem. Mindnek nagyon a fenekére néztünk. Közben Pusi mondta, hogy csinált wowban egy Druidot és igazából ezen befostunk a röhögéstől. Meg aztán kiderült, hogy vannak dolgok és tordó is fog kapni egy szaros kenyeret.





Aztán egyszerre csak nagyon berúgtunk és elfogyott a cigink is és elindultunk lelátóról Corwin felé, amikor Barbi is csörgött, hogy érkezik Rewindra valami barátnőjével. A Rákócin most érdekes mód nem álltak kurvák, legalábbis nem rémlik.
Úristen. Próbálok itt valami értelmeset kipréselni magamból, valami élvezhetőt, de most jövök rá, hogy teljes sötétség van a fejemben. Egy kurva momentumra alig emlékszem. Csak arra, hogy mikor odaértünk tetőre, akkor dobtuk el a viszki kólás flakont, az utolsó sört és bementünk. Ruhatár off és egyből mentünk előre mr. Dj Palotai mellé a kis boxhoz. Szerencsénk volt megint. Fél2re értünk le és akkor kezdett az öreg. :)

Így ennyire állt tőlünk az ember.
Merev részeg voltam, mint mindenki más is a brigádból, de szerintem csak nekem nem tűnt fel, hogy palotai ellőtt egy pár húsos bigit az arcom előtt. Nem is éreztem a szagát, ellenben Zsolti eléggé meg volt őrülve. Hihetetlen zenéket rakott fel. Ezeket még nem is hallottam tőle. Egész este dubstep és dnb váltotta egymást. Volt egy pár klasszikus is. Rage Against T. M. - Killing In the Name Of,
Beastie Boys - Sabotage (Alex Metric remix) meg ilyemsik. Összefutottam pár volt osztálytárssal. Nikivel még toltunk kifelé egy kis dnb-t az ajtóban aztán jöttünk ki.



Miután kijöttünk még valami rigó elkezdett velünk kötekedni. Tordó bebaszott neki pár olyat, hogy még mindig fáj a keze. Amúgy nem szoktunk verekedni, de ez a forma nagyon brutálisan megérdemelte.
Sanyit leszopták tetőn a rötyin, mint később elmesélte kerek alma-vigyorral a fején :D:D:D:D
Aztán kidobott az emlékezés.
Szotty.

1 megjegyzés: