2010. augusztus 3., kedd

Lacháza Rehab


Jhézusom emberek!
Kis hétvége volt... Pénteken hazaértem du. 4 óra fele, egy kalandos kis vonatút után. Gyors tusolás, kaja, összeszedni a motyókat, aprócska szervezkedés, és indulás Kiskunlacházára, a telekre. Miután sikerült odaérni, egészen pozitív volt a látvány... olyan szempontból, hogy nem volt sehol sem gaz szerencsére ezt a kertész elintézte, de ekkor még ottvolt a nagy kérdés: "mit rejthet a ház belseje?" ugyanis több mint 2 éve nem volt bent senkisem....
Miután átjutottunk a börtönre emlékeztető ajtók hadán, elénk tárult a belső tér. Kissé dohos szag ömlött ki, nameg néhány poke klán :D. Ezek után még ottvolt az emelet, ahol valószínüleg az alien királynőre emlékeztető látvány fogadott volna minket, csak éppen poke kiadásban. A helyzetet javította az, hogy nem volt áram. Foggalmunk sincs miért. Számla befizetve, kábel bekötve, biztosíték kicserélve, akkor meg miarák? nah mind1.. akkor most az jön, hogy alkalmazkodunk nomádhoz. Amíg világos volt, megpróbáltuk összekapni a kecót, ami volt felesleges élőlény azt írtottuk a házban, teraszt is kicsit rendbeszedtük, és akkor indulhat az estére, a vacsira készülődés!
Delete.Yourself-el (ASD:AS:DAS:D:AS:DA) elindultunk bótba! Szedjük össze mi kell!
iszonyatsok jég!!! (hűtő helyett ugyanis ez került a kádba némi fress kútvízzel)
mi kell még? rengeteg gyertya! a tűzhöz 3 nemzeti sport, és 1 üveg gyújtófolyadék, 4 ronin cask úgy kőbányai welkám drinknek :D ->jhézusom nem is tudom már miket vettünk... de költöttünk eleget.
Vissza a házhoz!
Készül a vacsi, feltettük rotyogni, miután sikerült némi tüzet csiholni. Belekerült szépen a hagyma, a husi, a fűszerek, a krumpli, ahogy annak a rendje:)
és most várunk!
még mindig....
....még mindig...
....még mindig...
nah és egy így telt, közben elütöttük az időt, storykkal, tűz táplálással, ivással, meg ilyenekkel :D
KÉSZENLETT AZ ÉTEK! éjfél körülre.. addig persze ment a kóstolgatás címén mindenki szépen belekajálgatott, és már a félig nyers kajára is aztmondtuk, hogy jólesz az, pont tökéletes, így szeretem! De a főséf offolta a dolgokat! mondta, hogy ennek még gázon kéne 8 perc! annyi is volt! annyi különbséggel h kb 1óra 8 perc múlva szedhettük le..
Nah mind1! A lényeg, hogy elkészült a mű! Lássunk hát neki! Szépen tálaltunk, kenyér hozzá, evőeszköz, nameg koviubi :D mindenkit jól kioltott a vacsi, megérte rá várni!:) isteni volt.
Jól szét is esett tőle mindenki, megbeszéltük, hogy akkor menjünk pihire, másnap iszunk majd. Jólesz az!:)
Tényleg jó volt:D de erről majd később..
Nagynehezen sikerült elaludni Geri még olvasott kicsit, én meg forgolódtam. Kioltottuk egymás idegeit szerintem:D node mind1. kicsit horrorfilm fleesünk lett
megjött a vihar, a lakásban nincs áram csak gyertyák, szemben egy erdő van, foggalmunk sincs mi van a felső szinten. nah szóval érdekes hangulata volt az elalvásnak, de hajnal 3-4 fele csak összejött!
Reggelt! Anyu és Apu (Évi és Norbi) már felkelt 10 fele és már sürögtek forogtak mire mi is kinyitottuk a csipánkat Gerivel. Ez olyan du 1-2 között lehetett emlékeim szerint.
Reggeli után indultunk fürdeni. Gondoltuk megpróbálkozunk a nem messze lévő camping fürdőjében. Össze is jött. Pár sörért cserébe meleg vízzel fürödhettünk. Korrekt volt teljesen.
Vissza a házba immár tisztán! Tűcsiholás ismét, kávéfőzés, közben az ebédet is feldobtuk. Szintén remekül sikerült! Pácolt oldalas, hagymával egybesütve. ahhh, még most is összefut a nyál a számba! :D
-nah közben elmentem vásárolni úgyhogy most folytatom a történetet-

Készül az ebéd, fogy a Jimo. Mi kell még?
Hogy kész legyen a flamo! Nade ennek nem is kellett sok idő, megsült szépen és neki is láttunk. Ismét fennséges ízorgiákat éltek át ízlelőbimbóink. Nyomtunk egy rizikót is amit nagy meglepetésre Évi nyert... hogy mik vannak? :D
Ez maradjon köztünk, de kb mindenki szart már a játékba Évin kívül, de Ő még sohasem nyert. Itt volt az alkalom :D
Alaposan megalapoztuk az estét :D Elmentünk Gerivel telefont tölteni szintén 1-1 sörért az utca végén található Tücsök Presszóba, majd vissza a házhoz.1-2 óra múlva Geri már túlvolt a hányáson, és megérkeztek a rokonaim :D Így már 3 Sopi tartózkodott a helyszínen. Szééép kilátások. Szokás szerint hoztak jónéhány bort meg kólát, fogyott szépen az is.
Az este szokás szerint telt. Tábortűz, körülülés, piálás, storyk tömkellege. Geri lassan a Jimo hatására Prométeusszá alakult, és Ő lett a tűz piromán istene. Mindent égetett amit csak talált... narancs csigától kezdve a malbis dobozig. nem sérült meg senki. :D
Lassan szivárogtak befele az emberek a házba pihizni, ekkora már éjjel 1-2 óra volt. 3man maradtunk kint a tűznél. A nagyobbik rokonom, Geri, és én. Egyszercsak azon kaptuk magunkat, hogy a másik unokatesóm fut ki a házból a teraszra majd ezzel a lendülettel a korlátnál hirtelen megállva elereszti a prémet. Geri így fogalmazta meg: "ennyit hallottam. tap-tap-tap-blöeeeeee-csatttttt" nah tényleg vmi ilyesmi volt. Szép adagot kitermelt :D Nade semmi baj! Ivott rá vizet, evett rá egy fej lilahagymát, és vissza is tért aludni. Mi is lassan követtük, végül 4 fele sikerült szerintem lefeküdnünk. Most aztán nem volt gond az alvással, szerintem 10-20 mp lehetett onnantól kezdve h beleérkeztünk az ágyba. Ismét eljötte a reggel.
Vasárnap du 1 óra.
Norbiék már pakolnak összefele, hogy készülődjenek az indulásra, de mi még rohadtul nem éreztük ezt. Hát menjenek... útjukra engedtük Aput, és Anyut, mi meg bechilleltünk elég rendesen. Szépen megreggeliztünk, pakolásztunk, mosogattunk, majd megindultunk. Hazaértünk ismét olyan 4 óra fele talán:D de máris indultunk tovább Rolihoz ahol szintén nagy rohadás volt:D elég fail délután. Ezt igazolják a képek is, de Vegeta majd ezeket felrakja. Nagyjából így telt a vasárnap du. aztán többiek megindultak az öreg Vidára, én meg hazarohadtam....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése